Gebruik kortingscode 'OVERHEMDENSALE' en betaal 40 euro voor 3 Overhemden
Voor 10.00 uur besteld de volgende dag in huis| Check de levertijd!
Gratis verzending boven de 100 euro
Meer dan 12.000 tevreden klanten
Altijd de scherpste aanbieding

Privacy Policy

Privacy Statement

 

In dit document word je geïnformeerd over de manier waarop Samplesupply.nl gebruik maakt van de persoonsgegevens die over haar klanten op of via deze website worden verzameld en hoe je deze gegevens kan wijzigen of laten verwijderen. Deze privacyverklaring heeft alleen betrekking op de shops van Samplesupply.nl en niet op andere websites waarvoor op deze site links worden aangeboden; die vallen onder de verantwoordelijkheid van derde partijen.

 

Een verantwoorde omgang met gegevens van gebruikers is voor de shops van Samplesupply.nl van groot belang. Persoonsgegevens van onze klanten worden zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Samplesupply.nl neemt daarbij de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet stelt in acht.

 

Verwerking van Persoonsgegevens

 

Wanneer je gebruik maakt van de diensten van Samplesupply.nl, een product koopt of de gebruiksvoorwaarden en deze privacyverklaring accepteert door het actief aanvinken van het vakje dat daarvoor is opgenomen, ga je er uitdrukkelijk mee akkoord dat Samplesupply.nl jouw persoonsgegevens mag gebruiken en verwerken. Hoe en wat we met jouw gegevens doen kun je hieronder lezen.

 

Indien (aanvullende) toestemming vereist is voor het hiervoor bedoelde gebruik en de genoemde verwerking, bijvoorbeeld omdat je e-mailadres door de partner gebruikt moet worden voor de uitvoering van de koop van de deal, dan wordt dat apart door Samplesupply.nl aangegeven.

 

Je kan je toestemming op ieder moment zonder opgave van reden herroepen door een email te sturen naar: support@samplesupply.nl je jonger bent dan 16 jaar en gebruik wil maken van één of meer diensten van Samplesupply.nl dan is de toestemming van je ouders of verzorgers nodig. In dat geval sta je er voor in dat je ouders of verzorgers die toestemming geven dan wel hebben gegeven.

 

Doel verwerking persoonsgegevens

 

Samplesupply.nl verwerkt in twee situaties persoonsgegevens:

 

  1. Wanneer je je hebt opgegeven voor het ontvangen van (dagelijkse) e-mailberichten over nieuwe aanbiedingen van Samplesupply.nl

 

In dit geval verwerkt Samplesupply.nl deze gegevens, welke alleen gebruikt worden voor het (dagelijks) toezenden van de aanbiedingen die Samplesupply.nl voor of namens de partners kan aanbieden, of voor het verzenden van eigen nieuwsberichten.

 

  1. Wanneer je een product wilt kopen, ofwel: wanneer je gebruik wilt maken van één of meer aanbiedingen en voor dat doel een account willen aanmaken en onderhouden.

 

Hiervoor heeft Samplesupply.nl meer gegevens van je nodig om het account aan te maken en de verkoop van aanbieding(en) vervolgens te kunnen uitvoeren. In dat geval worden naast het e-mailadres ook – alleen voor zover nodig – de andere hieronder genoemde persoonsgegevens verwerkt, enkel en alleen om het account aan te maken en de koop van de producten of diensten te kunnen realiseren. Voor het aankoopproces verwijst Samplesupply.nl tevens naar de Algemene Voorwaarden.

 

Geen verstrekking persoonsgegevens aan derden

Samplesupply.nl verstrekt in principe géén persoonsgegevens aan derden. Hierop wordt alleen een uitzondering gemaakt als dit noodzakelijk is om de koop te kunnen uitvoeren. In dat geval vragen we je altijd expliciet om aanvullende toestemming voor het éénmalig verstrekken van de benodigde persoonsgegevens aan en het gebruik van die gegevens door de partner waar je het product of dienst kunt inwisselen.

 

Soort persoonsgegevens

 

Samplesupply.nl verzamelt en verwerkt de volgende persoonsgegevens:

 

1.naam, adres, woonplaats, provincie en land


2.e-mailadres(-sen)


3.IP-adres


4.Bankgegevens / creditcardgegevens (Transactie nummer betaalpartner) en betaalwijze, uw kaartgegevens worden nooit opgeslagen)


5.Geboortedatum


6.Geslacht


7.Telefoonnummer(s)


8.Categorie-voorkeuren voor de nieuwsbrief

 

Het IP-adres, de geboortedatum en het geslacht gebruikt Samplesupply.nl voor het opstellen van interne, anonieme statistieken en rapportages. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een rapportage over het aankoopgedrag van mannen tussen de 20-40 jaar in de provincie Noord -Holland die zich hebben aangemeld bij Samplesupply.nl. Alhoewel je aan de hand van deze anonieme gegevens op geen enkele manier herkenbaar of herleidbaar bent, en er dan ook geen sprake (meer) is van de verwerking van persoonsgegevens, vindt Samplesupply.nl het zorgvuldig om dit ‘anonieme’ doeleinde te vermelden.

 

Transparantie verwerking persoonsgegevens

 

Samplesupply.nl streeft er naar volledig transparant te zijn in de verwerking van persoonsgegevens van haar klanten en geeft steeds aan welke gegevens worden verwerkt en voor welk doel. Op elk moment kun je Samplesupply.nl verzoeken om nieuwe of gewijzigde gegevens te verwerken. Ook kun je inzage vragen in de geregistreerde gegevens en deze laten corrigeren, aanvullen of verwijderen. Stuur hiervoor een e-mail met vermelding van je naam en adres aan de klantenservice van Samplesupply.nl: support@samplesupply.nl Binnen twee weken ontvang je een reactie.

 

Afmelding van diensten

 

Je kunt je op elk moment afmelden en uitschrijven voor de diensten van Samplesupply.nl door de link aan te klikken die onderaan iedere nieuwsbrief staat vermeld. Onder elke webpagina staat een link “nieuwsbrief” naar een afmeldpagina. Je kunt ook een e-mail sturen naar: support@samplesupply.nl - Samplesupply.nl verwijdert je gegevens dan uit het systeem en vanaf dat moment ontvang je geen e-mails meer van Samplesupply.nl.

 

Beveiliging gegevens

 

Samplesupply.nl maakt gebruik van strikte veiligheidsprocedures, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot je persoonsgegevens. Daarbij heeft Samplesupply.nl technische en organisatorische maatregelen getroffen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerkingen.

 

Bezoekgegevens

 

Op de website van Samplesupply.nl worden ook algemene, anonieme bezoekgegevens bijgehouden, zoals onder meer de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is onder meer om de inrichting van een website te verbeteren, zodat Samplesupply.nl haar dienstverlening verder kan optimaliseren. Als Samplesupply.nl zulke gegevens vastlegt, zorgt Samplesupply.nl er voor dat deze op geen enkele manier naar klanten herleidbaar zullen zijn.

 

Gebruik van cookies

 

Samplesupply.nl maakt bij het aanbieden van haar elektronische diensten gebruik van 'cookies'. Een cookie is een klein bestandje dat op de harde schijf van je computer wordt opgeslagen. Deze cookies worden enkel gebruikt om het gebruik van de website gemakkelijker te maken. Je hebt de mogelijkheid om de cookies te weigeren door de instellingen van de webbrowser die je gebruikt aan te passen.

 

Wijzigingen

 

Samplesupply.nl behoudt zich het recht voor om eenzijdig wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wijzigingen of aanvullingen in het privacy beleid worden hier gepubliceerd. Controleer daarom regelmatig deze pagina. Indien een wijziging een verzwaring of wijziging van de doeleinden inhoudt waarvoor Samplesupply.nl persoonsgegevens verwerkt, dan worden alle klanten daarvan per e-mail op de hoogte gesteld. Waar nodig vraagt Samplesupply.nl je aanvullende toestemming. Heb je vragen over ons privacy beleid, neem dan contact met ons op via support@samplesupply.nl

Gratis verzending!

Bij een bestelling boven de 100 euro

24 uur levering

Voor 10.00 uur besteld de volgende dag in huis| Check de levertijd!

Tevreden klanten

Meer dan 12.000 tevreden klanten

 

 

is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Niet op voorraad

Het gewenste aantal voor “” is niet beschikbaar.